Á la carte menu

STUDENÉ PŘEDKRMY 260,-CZK


Roast beef z telecí pečeně s koprovou remuládou a pečenou kořenovou zeleninou

Kachní paštika s pistáciemi a švestkovou omáčkou

Degustace 3 tradičních českých předkrmů: Domácí kořeněné křupavé škvarky se sádlem a chlebovým chipsem, Tradiční Gothajský salám s marmeládou z červené cibule, Sušený tatarský biftek jerky s křenovým zelím

Vegetariánské Faux gras s brusinkami v portském víně a naším pečivem



TEPLÉ PŘEDKRMY 260,-CZK


Šneci po pražsku

Medová pražská šunka se smetanovou kaší a křenovou pěnou



POLÉVKY 180,- CZK


Silný hovězí vývar s masem a zeleninou

Krémová polévka dle sezónní nabídky



HLAVNÍ CHODY 450,- CZK


Grilovaný lososovitý pstruh s pyré z topinamburu, koprovou omáčkou a bramborovou slámou

Presovaný bůček marinovaný v černém pivu s lesním medem s hrachovou kaší a smaženou cibulkou

Konfitované kachní stehno s bramborovými kroketami, červeným cibulovým zelím a vinnou omáčkou

Hovězí bourguignon s pečenými brambory a fazolkami

Telecí řízek v panko strouhance smažený na másle s lehkým bramborovým salátem a polníčkem

Jemná cizrnová kaše s řepným karbanátkem a omáčkou z pečených paprik



DEZERTY 185,-CZK


Dezert dle sezónní nabídky

Flambované palačinky 



Share by: